Valutaer:
Danmark

Kategorier

Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed

Denne fortrolighedspolitik Forklarer i generelle vendinger, hvordan vi beskytter privatlivets fred for dine personlige oplysninger. Det vil gælde for alle personlige oplysninger, du Butikker giver os, når du registrerer hos os.

  Hvilke oplysninger indsamler vi?

De typer af personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, som vil afhænge af omstændighederne ved indsamlingen og den type tjeneste, du anmoder fra os. For eksempel, når du ønsker at købe et produkt fra denne hjemmeside, vi kan indsamle oplysninger såsom dit navn, e-mail-adresse, leveringsadresse, faktureringsadresse og andre nødvendige oplysninger til dit køb.

  Da vi er forpligtet ved lov til at få dit samtykke til indsamling af "følsomme oplysninger", vil vi antage, at du har givet samtykke til indsamling af alle oplysninger, du har givet os til brug secondo med denne politik, medmindre du fortæller os ellers.

  Hvordan indsamler vi oplysninger

Vi kan indsamle personlige oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, når du handler med os via vores hjemmeside, eller når du har kontakt med os personligt. Vi vil ikke indsamle nogen personlige oplysninger uden dit samtykke. At vi Overvej din gives tilladelse Når du udfylde felterne nødvendige for at lette en transaktion via denne hjemmeside.

  Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

Generelt indsamler vi dine personlige oplysninger til følgende formål:

1. For at lette din adgang til vores hjemmeside, produkter og serviceydelser

2. At levere produkter, du har bestilt fra os

3. For at give dig information om vores produkter og services

4. Hvis du vil søge din mening om vores produkter, serviceydelser, markedsføring og hjemmeside.

  Nogle af de personlige oplysninger, vi indsamler, er afgørende for os at være portatili præcist at identificere, hvem der bruger tjenesten. Andre typer af personlige oplysninger, vi indsamler hjælpe os med at udvikle en profil af, hvem der bruger vores service, og hvad deres interesser er. Dette hjælper os i at tilbyde produkter, der passer de behov, brugerne af denne hjemmeside.

  Videregivelse af personlige oplysninger til tredjepart

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til tredjemand til det formål, som var de indsamlede oplysninger eller til relaterede formål, for eksempel for at gennemføre en transaktion på dine vegne eller butikker give dig et produkt, du har købt. Vi engagere tredjeparts entreprenører til at udføre tjenester for os, som indebærer entreprenøren håndtering personlige oplysninger vi har. For eksempel, engagere vi i øjeblikket tredjeparts entreprenører til:

  1. Levere produkter købt fra denne hjemmeside

2. Give elektroniske betalingsoverførselstjenester, kreditkort konto forarbejdning og relaterede tjenester

  Sikkerheden omkring opbevaring af dine personlige oplysninger

Vi vil Sikker holde dine personlige oplysninger, og vi vil ikke handle, udleje eller sælge det. Vi vil tage alle rimelige skridt for at holde sikker oplysninger, som vi har om dig. Personlige oplysninger kan lagres elektronisk Både på vores edb-system. Firewalls, passwords, anti-virus software og e-mail-filtre Acto at beskytte alle vores elektroniske oplysninger.

  Ændringer til denne fortrolighedserklæring

Vi kan ændre denne fortrolighedspolitik som vores forretningsmæssige krav eller loven ændringer. Eventuelle ændringer i denne Privacy Policy vil blive opdateret på vores hjemmeside, så kan du besøge denne side med jævne mellemrum for at sikre, at du har vores mest aktuelle fortrolighedspolitik.

  Løsning dine bekymringer

Hvis du har en forespørgsel om, hvordan dine personlige oplysninger indsamles eller anvendes, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil forbeholdt besvare din forespørgsel eller klage så hurtigt som muligt.